A zúzott húspogácsa a tuti.

J. Kenji Lopez Alt séf, aki a Youtube-on futott be, nem véletlenül van 267 ezer feliratkozója. Ebben a videóban megmutatja, hogyan készül a smash burger.

A fűszerezés mindössze só és bors. Irtó forró sütőlapon kilapítja a húspogácsát, és egy pengeéles kanállal megforgatja. A sütési idő 90%-a alatt csak az egyik oldala sül, és az jó ropogós lesz. A másik oldalra csak 10 % jut.

Érdemes otthon is kipróbálni. Vaslapja nyilván nincs otthon mindenkinek, de egy vasserpenyővel is klassz eredményt lehet elérni szerintünk.

Ezek is finomak:

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Vonzó karácsonyi képekkel hangolunk az ünnepre

Mondunk öt tuti tippet, hogy a sapkaszezonban is kifogástalan legyen a frizurád

Így ünneplik gyönyörű és világhírű nők a karácsonyt

A Player kérdése: Te szoktál magadnak ajándékot venni karácsonykor?
32% Igen, persze, szerintem teljesen normális.
68% Nekem ez fura, nem, nem szoktam.
Bonjour, Budapest! Francia pikniket tartottunk a Renault 4 E-Tech electric-ben
Hirdetés